13502070_1056508981101281_1582882895946947461_n

 

 

 

 

 

 

 

 

O13524402_1056590121093167_7332853674025480011_np 25 juni mochten wij optredens tijdens het straatfestival Bolstjurrich in Bolsward.

Naast allemaal topacts mochten wij laten zien en horen wat wij in zo’n korte tijd geleerd hebben! Helaas bleef het niet helemaal droog,

maar door wat regen laten wij ons optreden niet verpesten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start Jeugdband.

Al enige tijd is het bij Hollandia mogelijk om je Algemene Muzikale Vorming diploma te behalen. AMV is een voorbereidende en oriënterende cursus die ongeveer een jaar duurt en geheel kosteloos is.
Leerlingen vanaf 6 jaar kunnen zich opgeven voor deze cursus om zo kennis te maken met muziek.
De leerlingen volgen deze cursus, afhankelijk van de leeftijd ten minste één jaar. Als ze 12196296_488169681355050_1397397197684105612_n7 jaar zijn kunnen ze doorstromen naar de jeugdopleiding.
Heel globaal leren de kinderen de algemene muzikale basiskennis op een vooral speelse manier. Hiermee kunnen ze later een keuze maken of ze bij de drumband een melodie of liever een slagwerk instrument willen. Concreet is dit een basisjaar waar ze op een speelse manier wegwijs worden gemaakt met de theorie, de muziek en de vereniging.

Na dit basisjaar is er nu ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de nieuwe jeugdband. Deze nieuwe jeugdband wordt opgezet met jeugdleden van Showband Hollandia Bolsward, Mallet Percusion Band Euphonia Wommels, Muziekvereniging Halleluja Makkum & Mallet Percusion Group Workum. Door de leerlingen van de verschillende bands bij elkaar te voegen bestaat er de mogelijkheid om als jeugd als zelfstandige groep mee te doen aan optredens en andere evenementen.
Buiten de vaste groepslessen komen de leerlingen van de eerder genoemde bands eens per 2 weken bij elkaar om samen te reperteren onder leiding van Bram Jorissen.
Om je in te schrijven gebruik dan het inschrijfformulier welke verkrijgbaar is in het clubgebouw.

Website-muziekles
Muziek en showband Hollandia geeft nu ook AMV cursus!!

Algemene Muzikale Vorming oftewel AMV is een voorbereidend en oriënterende gratis cursus van ongeveer een jaar.

Leerlingen vanaf 6 jaar kunnen zich opgeven voor deze cursus.Het doel is om de leerlingen kennis te laten maken met muziek.
De leerlingen volgen deze cursus afhankelijk van de leeftijd ten minste één jaar. Als ze 7 jaar zijn kunnen ze doorstromen naar
de jeugdopleiding.

Heel globaal leren de kinderen de algemene muzikale basiskennis op een vooral speelse manier. Hiermee
kunnen ze later een keuze maken of ze bij de drumband een melodie of liever een slagwerk instrument willen. Concreet is dit
een basisjaar waar ze op een speelse manier wegwijs worden gemaakt met de theorie, de muziek en de vereniging.

Wanneer de kinderen de cursus AMV hebben afgerond beschikken de kinderen over de eerste ‘vakkennis’.
Denk aan: stokvoering, notenschrift en marcheren. Na het afronden van het cursusjaar is er een afsluitend examen. De kinderen
laten aan de ouders zien en horen wat ze geleerd hebben en krijgen een diploma hiervoor. Tevens staat dit diploma garant voor
de doorstroming naar de jeugdopleiding.

Om je in te schrijven gebruik dan het inschrijfformulier welke hier onder te downloaden is, deze is ook verkrijgbaar in het clubgebouw.
Lever deze tijdens 1 van de lessen in of mail het naar: info@showband-hollandia.nl