Afgelopen dagen zijn wij op bezoek geweest bij verschillende basisscholen in Bolsward en wat kwamen wij veel enthousiaste en muzikale kinderen tegen. Samen met de kinderen hebben wij op spelende wijs kennis gemaakt met enkele muzieknoten en konden wij zo met de hele klas een leuk nummer trommelen met echte drumstokken en een lege emmer.

Kinderen die nieuwsgierig zijn geworden nodigen wij van harte uit om op onze open dag te komen. Deze is op zaterdag 26 januari vanaf 13.30uur. Hier kunnen de kinderen aan de ouders, broertjes, zusjes en andere familie leden laten horen wat zij op school tijdens de gastles hebben geleerd. En als je echt de smaak te pakken hebt dan kun je op deze dag een trommel clinic volgen.

Tijdens deze open dag zullen ook de allerkleinsten schitteren. Dit is de peuter/kleuter dansgroep die iedere dinsdagmiddag in ons clubgebouw danst van 16.00-16.45uur. Natuurlijk mag iedereen die zaterdag komt kijken hier gratis aan deelnemen!

Ook is er nog een clinic voor de iets oudere jeugd die graag op muziek wil dansen. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van vlaggen en andere attributen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag meer informatie over lesroosters enzovoort? Kom dan aanstaande zaterdag om 13.30uur langs in het clubgebouw van Hollandia op de N. Reynstraat nr. 16 in Bolsward

 

Open dag Showband Hollandia

Delen