Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Showband Hollandia is ook een vereniging met allemaal vrijwilligers.

Showband Hollandia bestaat uit een groep enthousiaste leden en vrijwilligers, die ontzettend veel voor de club doen. Buiten de optredens en oefenavonden om doen zij sponsoracties, oud papier en klein onderhoud en schoonmaak aan het clubgebouw. Het zou ontzettend fijn zijn als deze groep hulp zou krijgen om het clubgebouw een nog fijnere plek te maken om muziek te maken. En dat is zeker gelukt! Showband Hollandia heeft de luxe dat een eigen clubgebouw te hebben. Doordat wij deze niet huren valt het onderhoud ook onder ons.

Wat een fantastische dag hebben wij gehad, wat is er ontzettend hard gewerkt!
De hal / entree is opgeknapt. De 3 toiletten zijn voorzien van prachtige nieuwe deuren inclusief bijpassend hang en sluit werk. Losse drempels zijn goed stevig vast gemaakt zodat deze weer straks staan.
Onze ‘voortuin’ heeft een flinke opknapbeurt gehad, onkruid vrij en al het snoeiafval is afgevoerd.
Ook de zolder is vandaag opgeruimd, onder andere veel decors van afgelopen shows zijn weggebracht naar het afvalpunt.

Delen